Ana içeriğe atla

Eren Bülbül

Eren Bülbül

Trabzon ili Maçka ilçesi Köprüyanı Mahallesi’nde bulunan Vazelon Manastırı civarında kolluk kuvvetleri ile bölücü terör örgütü PKK arasında yaşanan sıcak çatışma sonrasında PKK ile birlikte olan bir grup terörist erzak çalmak için civar alanda bulunan bir eve girmişlerdir. Bu esnada terörist grubu erzak çalarken bu olayı gören Eren Bülbül ihbar etmek için kolluk kuvvetlerine haber vermiştir. Bunun sonucu Eren Bülbül erzak çalınan evi göstermek için kolluk kuvvetleri ile birlikte giderken PKK’lılar tarafından tekrar yaşatılan hain bir saldırı sonucu Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olmuştur.

Eren Bülbül

Eren Bülbül’ün Failleri

Giresun ili Güce ilçesi kırsalında 31 Mayıs 2018’de yapılan bir operasyon sonucu gri kategori içerisinde yer almakta olan “Soreş” kod adı ile bilinen Barış Coşkun ve “Berxwedan” kod adı ile bilinen Bedrettin Çeliker öldürülmüştür.

Eren Bülbül neden öldü? Eren Bülbül, PKK’lı terör grubu içerisinde hain saldırıyı gerçekleştiren Barış Coşkun ve Bedrettin Çeliker tarafından öldürülmüştür.

Eren Bülbül vurulma anı yanında olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, Bülbül’ü korumak için vücudunu siper etmiştir. Fakat 41 mermi ile olay mahalinde şehit olan Ferhat Gedik, Bülbül’ü koruyamamış onunla birlikte tüm Türkiye’nin kahramanı olarak anılmıştır.

Daha sonra ki vakitlerde 15 Temmuz 2018 tarihinde ise Gümüşhane ilinin Kürtün ilçesi içerisinde kolluk kuvvetleri tarafından yapılan bir operasyonda saldırının bir diğer failleri olan “Zeynel” kod adı ile PKK içerisinde bilinen Mehmet Yakışır ve “Rodi” kod adı olan Levent Dayan öldürülmüştür.

Eren Bülbül’ün faillerinden olan Mehmet Yakışır, PKK’nın Karadeniz sorumlusu olarak bilinmektedir. İçişleri Bakanlığı tarafınca aranan “En Çok Aranan Teröristler” listesi içerisinde kırmızı kategoride aranmaktadır.

Failler öldürmesi ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabında konu ile alakalı paylaşımlarda bulunmuştur. Bu paylaşım içerisinde “”Eren Bülbül, şimdi rahat rahat ismini anabiliriz. O kalleşler cehennemde, sen cennettesin. Kahraman jandarmamızı kutluyorum. PKK’nın sözde Karadeniz bölge sorumlusu ‘Zeynel’ kod adlı (kırmızı liste) Mehmet Yakışır ve ‘Rodî’ kod adlı Levent Dayan öldürüldü.” Bulunmaktadır.

 

https://iyiarastir.com/tesisat-nedir/ 

https://cnkrt.org/tesisat-hizmetleri-nelerdir/

https://muratdemir.web.tr/su-tesisat-sistemi-bakimi-onemli-mi/
https://davetsizhayat.com/su-tesisatinda-kullanilan-malzemeler/
https://hesapkapatma.org/su-kacagi-nedir/
https://personelatama.com/su-kacagi-nasil-anlasilir/
https://trwordpress.com/konut-hizmetleri-nelerdir/
https://www.hesapacma.net/2023/02/dekorasyon-nedir-dekorasyon-nasl-yaplr.html
https://sitetanitimi.net/eren-bulbul/
https://groups.google.com/g/yi-aratr/c/Ln8ZzmY9YNM
https://groups.google.com/g/yi-aratr/c/Rn9LRgHUw9Q
https://groups.google.com/g/yi-aratr/c/Du4u60qpYN8
https://groups.google.com/g/yi-aratr/c/x4eVH-id-pE
https://groups.google.com/g/yi-aratr/c/1-O7Vx5EVIY
https://groups.google.com/g/yi-aratr/c/nGf65PpSHe4
https://groups.google.com/g/yi-aratr/c/LWnLzaOFF_M
https://groups.google.com/g/yi-aratr/c/c_d873WOYA8
https://groups.google.com/g/yi-aratr/c/nCMH1HLMkaI

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Advance Kedi Maması Fiyatları

Advance Kedi Maması Fiyatları Kedilerin sağlıklı bir yaşam sürdürebilmeleri için dengeli ve kaliteli bir beslenme programına ihtiyaçları vardır. Advance kedi maması, kedinizin ihtiyaçlarını karşılayan ve sağlıklı bir yaşam için gereken birçok özelliği bünyesinde barındıran bir markadır. Kaliteli Protein Kaynakları Advance Kedi Maması, yüksek kaliteli protein kaynaklarından üretilir. İçeriğindeki balık ve et, kedilerin ihtiyaç duyduğu en temel amino asitleri sağlar. Bu sayede kasların gelişimi ve güçlenmesi desteklenir. Ayrıca, proteinler enerji sağlar ve kedinizin günlük aktivitelerini rahat ve mutlu bir şekilde yerine getirmesine yardımcı olur. İleri Sindirim Sağlığı Desteği Advance kedi maması, sindirim sistemi sağlığını destekleyen özel bileşenler içerir. Sindirim enzimleri, probiyotikler ve prebiyotikler, kedinizin sindirim sistemini düzenler ve sindirim sorunlarına karşı koruma sağlar. Kalite Kontrol Süreci Advance kedi maması içeriklerinin k

Facebook Messenger Olmadan Mesaj Okuma Mümkün Mü?

  Facebook Messenger Olmadan Mesaj Okuma Mümkün Mü?   Facebook Messenger Olmadan Mesaj Okuma , uygulama geliştiricileri tarafından engellenmişti. Facebook Messenger Olmadan Mesaj Okuma Uygulama, mesajlaşma ve etkileşim için Messenger uygulamasını zorunlu hale getirmişti ve Messenger’in indirilmesini şart koşmuştu. Öncelikle buradan uygulamanın nasıl indirileceğini öğrenebilir ve içeriğimizi okumaya devam edebilirsiniz. Facebook geçtiğimiz günlerde politika değişikliğine giderek Messenger uygulamasının indirilmesini şart koşmuştu ve uygulama telefonda hem yer kaplıyor hemde çok fazla şarj kullanımı gerçekleştirmekteydi. Günümüzde teknolojinin gelişmesi ve bunun insanlara çok hızlı ulaşması ile artık Messenger olmadan mesajlarınızı okuyabileceğiniz bir yöntem bulundu. Alternatif yöntemlerle artık sizde Messenger platformunu indirmeden mesajlarınıza erişebilir ve mesaj gönderebilirsiniz. Peki bu yöntemler nelerdir ve yasal olmayan yollar mı içeriyor? veya özel bilgilerinizin

Tiktok Filigransız Video İndir

  Tiktok Filigransız Video İndir Tiktok filigransız video indir hizmetini ücretsiz olarak almak istiyorsanız bu konuda arama motorunuzu kullanarak birçok farklı indirme sitesine ulaşabilirsiniz. Günümüzün en fazla kullanılan sosyal medya uygulamalarından birisi olan Tiktok, aynı zamanda en fazla video formatına sahip olan uygulama olarak da ön plana çıkıyor. Uygulamada sıralanan videolar diğer kullanıcılar tarafından izleniyor ve canlı yayın açan hesap sahipleri hem eğlenip hem de uygulama üzerinden para kazanabiliyor. Birçok farklı eğlence seçeneği sunan Tiktok üzerinden yapılan eğleneli video paylaşımları, indirilmek istendiğinde ise bu işlem birkaç adım ile kolayca uygulanabiliyor. Tiktok video nasıl indirilir ve Tiktok filigransız video indirme konularında araştırmalar yapıyorsanız, sunacağımız adımlar sonrasında kolayca dilediğiniz videoları istediğiniz cihaza indirebilirsiniz. Diğer Yazılarımız İlginizi Çekebilir ; Tiktok Yazısız Video İndir Tiktok Filigra